Mensgericht verbinden

Ik stel me een sterke samenleving voor waarin iedereen zich verbonden voelt en daar een steentje aan wil bijdragen.
Tore ankhi ke jyoti se, saber jage hai. Tore dular ke anch se, andjor rahe hai.

Door het licht in je ogen ontwaakt de dageraad. Door de warmte van je liefde, blijft het licht.

Raj Mohan in "Tore Dular"

Verbinding

Het begint met het leren navigeren in onbekende situaties

Mijn naam is Artie Ramsodit. Ik ben sterk in het mensgericht verbinden. Daardoor vergroot ik de kansen voor iedereen. Ik kwam als baby van zes maanden naar Nederland met mijn ouders.

Ik heb als klein kind ook op verschillende scholen gezeten. Dat heeft gemaakt dat ik heb leren navigeren in onbekende situaties, wat ik ook graag leer aan anderen.

Op het gebied van wonen, werk, gezondheid en veiligheid ben ik verbonden met de uitdagingen waar Nederlanders dagelijks mee worstelen. Die verbinding heb ik te danken aan mijn diverse netwerken, mijn kennis en expertise en mijn persoonlijke ervaringen.

Ik verbind en versterk zodat we samen de samenleving mooier maken.

Kennis

Ervaring.
Skills.
Wetenschap.

Het versterken van de samenleving en het verbinden van iedereen die daar een steentje aan kan bijdragen doe ik in verschillende rollen. Ik ben toezichthouder, coach, actie onderzoeker en ook politicus.

In de verschillende rollen combineer ik steeds drie soorten kennis: ervaringskennis, professionele kennis en wetenschappelijke kennis.

Reis

Verbinding ontstaat vanuit nieuwe indrukken

Ik heb als jong kind leren navigeren in werelden die nieuw voor mij waren, en ik heb ontdekt dat ik dat ontzettend leuk vind. Dat is de reden waarom ik in verschillende rollen stap, en heel graag mensen ontmoet omdat daardoor nieuwe indrukken ontstaan.

Vanuit die nieuwe indrukken ontstaan nieuwe verbindingen. Dit geeft “out out the box” mogelijkheden om resultaten te laten opbloeien en groeien die verrassend zijn. Om zelf gevoed te worden en inspiratie te blijven ervaren reis ik graag.

Het leven bracht me van mijn geboorteland Suriname naar Nederland. Ik woonde in Rotterdam, Schiedam, Hoogvliet, Enschede, Kingston upon Thames, Wellington, Den Bosch, Bangelore en nu in Haarlem.

Het reizen blijft echter doorgaan. Nog altijd trek ik verder de wereld in voor nieuwe indrukken, om te leren van andermans ervaringen.

Dat houdt mijn blik breed en mijn ambitie scherp.